‌‌Books List
No. ‌Book Title Propagate No. Last Propagate Date Faculty Book Type Authors
1    اطلس میکروبیولوژی مواد غذایی    first    2006-03-03        ویراستاری علمی   Sayed Ali Mortazavi,الهام خانی پور,سید هاشم حسینی پرور
2    عملکرد و کاربرد انواع افزودنی های سلامتی بخش در صنایع لبنی    first    2010-10-26        ویراستاری علمی   Mostafa Mazaheri Tehrani,*Samira Yeganehzad,*Marzieh Moeenfard,*nafiseh vahedi
3    روش های PCR در مواد غذایی    first    2010-10-26        ویراستاری علمی   MainAuthor:جان مائورر,Authors:  Sayed Ali Mortazavi,Farideh Tabatabaei yazdi,علیرضا صادقی,الهام رنجبر امانی
4    تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)    first    2005-07-11        ترجمه   MainAuthor:ویلیام هابرت و همکاران,Authors:  Saeid Khanzadi,Mohammad Mohsenzadeh
5    آلاینده های شیمیایی در شیر و فرآورده های لبنی    first    2011-11-13    جهاد دانشگاهی    تالیف   Mohammad Mohsenzadeh,فائزه تجلی,محبوبه سرابی جماب,رضا کاراژیان,معصومه مهربان سنگ آتش
6    تضمین کیفیت و سلامت مواد غذایی (با منشاء دامی)    second    2012-01-12        ترجمه   MainAuthor:ویلیام هابرت,Authors:  Mohammad Mohsenzadeh,Saeid Khanzadi
7    میکرو ارگانیسم های بیماری زای با منشاء غذایی(مکانیسم ها و بیماری زایی)    first    2013-07-28        ترجمه   MainAuthor:آرون ک بونیا,Authors:  Mohammad Mohsenzadeh,معصومه مهربان سنگ آتش,فائزه تجلی
8    راهنمای عوامل بیماریزا با منشاء غذایی    first    2015-06-21    انتشارات پیمان نو مشهد    ترجمه   MainAuthor:رونالد ج لابه و سانتوس گارسیا,Authors:  Mohammad Mohsenzadeh,Samaneh Eidi,نونا مرادپور